I medlemsavgiften ingår det mesta av den verksamhet vi genomför. När vi har läger tillkommer oftast en extra avgift.

Just nu är medlemsavgiften i vår kår 700 kronor per termin för det första barnet i familjen, 650 för nästkommande.

Ledare betalar inte avgift till kåren utan endast till distrikt och Scouterna. För närvarande (2020) 150:-/termin.

Medlemsavgiften faktureras från distriktet, därför är det viktigt att Scoutnet är uppdaterat då namn och adresser tas därifrån.

Den som betalar sin medlemsavgift blir också medlem i distrikt och Scouterna samt i en av världsscoutorganisationerna, WOSM för pojkar och WAGGGS för flickor.

Stödmedlemmar

Stödmedlemmar får gärna betala en stödavgift direkt till kåren till vårt bankgiro 5208-0017. Märk med stödavgift och namn.