Jubileumsmiddag 70år, 26/1 – 2019

Se hit se hit!

Nu i år, 2018, har vi som Sjöscoutkåren S:t Göran funnits i 70år.

Detta firades med ett kårläger på Vindalsö tidigare i år. Men firandet tar inte slut där, nej! Alla ledare, assistenter, funktionärer samt Utmanare & Rover som är eller varit aktiva under dessa 70år uppmanas till att leta fram och klä på sig sin scoutklädsel och samlas kl17:10 alternativt kl17.55, 26/1 2019 utanför Stadshuskällaren, (Hantverkargatan 1, Stockholm).

Till kvällen lovas rundvandring i Stadshuset med start kl17.15 som leds av Svante Hådell.  Har en inte möjlighet att delta på vandringen börjar middagen kl18.00 där det serveras buffé med tillhörande dryck av alkoholfri karaktär.

Kostnaden för kvällen är 225kr, kåren betalar motsvarande kostnad per person.

Har ni allergier eller andra önskemål kring mat var vänliga att ange det vid anmälan.

Ta gärna med er gamla minnen från förr! Anmäl till Fredrik Thunberg (fredrik.thunberg@stgscout.se) om ni vill hålla ett framförande. Vill ni ladda upp bilder så klickar ni här. Är filen på närmare 1GB laddas dom up för sig här. Är den / dom större än så får ni koordinera med Fredrik. Är bilderna analoga ta gärna med dom! Och koordinera med Fredrik.

Tipsa Ninni Borén (ninni.boren@gmail.com) om gamla scouter som vi borde bjuda in.

Anmälan hittas här, tillsammans med mer information.

Varmt Välkomna!

Styrelsen Sjöscoutkåren S:t Göran.

Gammal och ny logga