Intresse anmälan, How to Gsuite

Gsuite, kårens system för IT-hantering av funktioner likt gruppmail, Team Drive m.m, har varit aktivt i över ett år. Mycket har vi lärt oss på vägen, men mycket finns kvar att lära. För att uppdatera alla våra användare inom kåren Läs mer »

Ny Kårwebb

Nu under våren drivs ett projekt inom kåren tillsammans med Scoutkansliet med mål mot att få fram en ny kårwebb. Vi på Sjöscoutkåren STG är väldigt glada över detta samarbete och initiativ då det ger oss en chans med att Läs mer »

Jubileumsmiddag 70år, 26/1 – 2019

Se hit se hit! Nu i år, 2018, har vi som Sjöscoutkåren S:t Göran funnits i 70år. Detta firades med ett kårläger på Vindalsö tidigare i år. Men firandet tar inte slut där, nej! Alla ledare, assistenter, funktionärer samt Utmanare Läs mer »

Avslutning i Sankt Görans Kyrka

Hejhopp alla scouter! Förhoppningsvis vet ni sedan tidigare om men nu är det som varje år åter dags att avsluta terminen inför julen. Vi önskar alla scouter & föräldrar varmt välkomna till Sankt Görans Kyrka; Welanders väg 2, 112 50 Läs mer »

Anmälan Förarbeviskurs

Känner du för att lära dig mer om navigation och att på det få ett certifikat från NFB som ger dig behörighet och mer kompetens till att framföra en fritidsbåt? Kåren anordnar i vinter en kurs som leder till Förarbevis. Läs mer »

Kårhalsdukarna äntligen här

Äntligen har kårhalsdukarna kommit. Du får din första när du blir medlem i kåren. Behöver du en andra, kan du köpa. Swisha 80kr i betalning till 123 214 59 77