Utmanarna 15-18 år

dd

Vårt utmanarscoutlag heter Drakdräparna. Utmanarscoutingen handlar om att utvidga sina gränser, i sig själv och i världen.

”Drakdräparna, vi diskuterar, konspirerar och transpirerar om allt som rör oss och andra. För vi är ju kanske Stockholms skönaste lag, trots allt?” – S.Tullstedtalder-utmanare

Utmanarna träffas under flera tillfällen i varje vecka – utöver det åker många på arrangemang, läger eller till Vässarö och jobbar. Utmanarscoutingen är social, man träffar många andra scouter, bygger kontaktnät och jobbar i grupp. Seglingen tas också till nya nivåer – målet är att alla ska utveckla sitt intresse för att både kunna låna kårens båtar på egen hand och kanske i framtiden skaffa egen båt.

Terminsprogram

Avdelningsledare